Sanitaire installatie

Het thuisvoelen hangt vast aan een bepaald basis comfort. En dit basiscomfort omvat een goede sanitaire installatie. Deze installaties zit vaak in de kleine alledaagse dingen. Door het veelvuldig gebruik, staan we er vaak niet bij stil hoe belangrijk deze zijn. 

We vinden het allemaal voor de hand liggend dat er voldoende druk aan elk aftappunt is, dat er geen lekken zijn of dat er voldoende warm water is wanneer u dit wenst. 

Dat zijn enkele aspecten van een standaard sanitaire installatie, het is in onze ogen dan ook de basis in ieder huis.

Bij L’angelus kunt u dan ook rekenen op de juiste vakmensen voor elk aspect van uw sanitair. Kom uw plannen bespreken zodat wij u een oplossing kunnen bieden die naadloos aanleunt bij de noden van u en uw gezin

Ecologisch warm water

Een gezin van vier personen verbruikt zo’n 500 liter water per dag. Ruim de helft van al het water dat uit de kraan stroomt is verwarmt. 
Om dat water op te warmen heb je energie nodig, veel energie.

Je kiest dus best voor een ecologische en zo goedkoop mogelijke manier om warm water te produceren. 

Bij L'Angelus helpen we je graag kiezen

Een boiler op maat van het gezin

Een boiler is een goed geïsoleerd vat waarin een bepaalde hoeveelheid water continu wordt opgewarmd. Het toestel houdt de voorraad water op een constante temperatuur zodat je onmiddellijk over warm water beschikt. Dit zelfs wanneer je op verschillende plaatsen in het huis tegelijkertijd de kraan opendraait.

De inhoud van een het vat kan worden afgestemd op het aantal personen in de woning en de badgewoonten. Als de voorraad water op is, kan het even duren alvorens er opnieuw warm water is. Daarom is het belangrijk niet te klein te gaan. Maar ga ook niet te groot want dit jaagt het energieverbruik onnodig de hoogte in.


Doorgaans zijn boilers op elektriciteit of gas. Maar het kan milieuvriendelijk met een zonneboiler.